Super enkel måte å forbedre immunforsvaret.

Super enkel måte å forbedre immunforsvaret.

Super enkel måte å forbedre immunforsvaret.

Super enkel måte å forbedre immunforsvaret.

Super enkel måte å forbedre immunforsvaret.

Her skal du få en super enkel måte å forbedre immunforsvaret på i løpet av meget kort tid. Det er enkelt og godt. Alle kan gjøre dette.

Det hele består av tre enkle grep.

Enkle gåturer.

Spis frukt.

Spis grønnsaker.

La meg forklare:

Det å gå en tur hver dag er noe alle burde gjøre. Det er oppfriskende og deilig etter en lang arbeidsdag. Du får frisket opp i tankene og får gått deg litt varm. Godt for hjertet og mega godt for immunforsvaret.

Du trenger ikke gå så langt for å oppnå dette. Bare kom deg ut av sofaen av og til og kroppen din vil elske deg for det.

Noen sier at du skal gå 7000 til 10000 skritt hver dag, men jeg sier beveg deg litt hver dag slik at du ikke sitter stille hele tiden. Lite kan gå langt over tid. Ta deg derfor en rask gåtur gjennom nabolaget eller noen gode og fine turer i skog og mark hvis du har muligheten til det.

Mye er ikke alltid det beste. Du kan også velge å spre dette utover dagen. En rask tur før frokost, gå til job, hvis mulig. En tur etter middag og kanskje en rask liten tur før du legger deg. Dette er en veldig god start på et nytt deg.

Gønnsaker:

Dette er noe mer kjedelig, men du verden som det virker på immunforsvaret ditt. En gulrot til lunsj sammen med resten av maten din kan gjøre underverker.

Gulrøtter er også en av de beste grønnsakene som finnes. Den er enkel og god. Smaker godt både rå og tilberedt. Råkost er nok den beste varianten.

Frukt:

Her er det mye å velge blant. De beste er appelsiner og annen citrus frukt og epler.

En frukt til frokost er vel noe alle kan klare. Lag deg gjerne en frukt smoothie med eple og appelsin. Denne blir søt og god, ingen annen tilsetning trengs.

Appelsinen er full av vitamin-c og er meget god for immunforsvaret ditt. Du bør nyte minst en appelsin hver dag. Det er godt, det er enkelt og alle kan klare det, også barna.

Konklusjon:

Gå deg minst en tur hver dag. Spis noen gulrøtter, enten som råkost eller tilberedt. Spis minst en appelsin hver dag.

Gjør du disse enkle handlingene vil du gjøre både kroppen og immunforsvaret ditt lykkelig, og du kan leve opptil 5 til 15 år lengre også. Mye positivt på noen enkle handlinger.

Just do it. (Nike)

Toppen Hjem Immunforsvaret Immune system Health