Har vegetarianere et sterkere eller svakere immunsystem?

Har vegetarianere et sterkere eller svakere immunsystem?

Har vegetarianere et sterkere eller svakere immunsystem?

Har vegetarianere et sterkere eller svakere immunsystem?

Har vegetarianere et sterkere eller svakere immunsystem?

I løpet av de siste årene har vegetariske dietter blitt stadig mer populære av flere årsaker. Noen mennesker gjør det fordi de tror det er moralsk riktig, mens andre prøver det for å se fordelene med vekttap. Immunforsvar og immunsystem vil ha godt av frukt og grønnsaker som en vagansk livsstil medfører for en vegetarianer.

Mange har hevdet at ved å bli vegetarianer og opprettholde et plantebasert kosthold, vil du øke immunforsvaret ditt, mens andre tror det vil skade deg på lang sikt. Årsaken til at folk tror at et vegetarisk kosthold er bedre for immunforsvaret ditt, er at så mange av de immunforsterkende matvarene du trenger er planter og plantebaserte, så kretser kostholdet ditt rundt det vil det gi deg mer av vitaminene og næringsstoffene som du trenger å øke immunforsvaret ditt.

Grønnsaker og frukt inneholder faktisk mange viktige næringsstoffer, og de er avgjørende for kostholdet ditt, hvis du vil opprettholde et sterkt immunforsvar. Noen mennesker har imidlertid problemer med mangelen på kjøtt i et vegetarisk kosthold, og det faktum at du også trenger protein for å holde immunforsvaret sterkt.

Selv om kjøtt er en veldig rik proteinkilde, er det ikke den eneste proteinkilden. I disse dager kan vegetarianere få protein fra alle slags forskjellige kilder, alle uten kjøtt.

Protein for immunforsvaret

Protein er viktig for immunforsvaret ditt fordi det hjelper med å bygge hvite blodlegemer og antistoffer, som begge spesialiserer seg på å bekjempe sykdommer. Så vegetarisk kosthold som har alternative proteinkilder kan holde kroppen velfylt med byggesteinene den trenger, samtidig som de også forhindrer sykdommer med en rekke vitaminer og mineraler.

Det må bety at vegetariske dietter rett og slett er bedre for immunforsvaret ditt. Det kan imidlertid hende at det ikke er tilfelle helt. Selv om det å gå vegetarianer er en sikker måte å sikre at du får i deg nok frukt og grønnsaker, er det ikke nødvendig at du får nok.

Akkurat som om en vegetarianer ikke spiser nok protein, vil en person som bare spiser kjøtt uten grønnsaker også lide konsekvensene. Du kan fremdeles spise kjøtt hvis du vil – det kommer ikke til å ødelegge immunforsvaret ditt eller noe.

Det du trenger å gjøre er å bare øke inntaket av grønnsaker og frukt. Hvis du ønsker å bli vegetarianer, vil du fortsatt høste de samme fordelene, men tror ikke det er den eneste måten du kommer til å ha et godt immunforsvar.

%d bloggere liker dette: