Mat som svekker immunforsvaret ditt

Mat som svekker immunforsvaret ditt

Mat som svekker immunforsvaret ditt

Mat som svekker immunforsvaret ditt

Mat som svekker immunforsvaret ditt

Selv om det er mange matvarer der ute som kan bidra til å øke immunforsvaret ditt, er det også mange matvarer som kan skade immunforsvaret ditt. Disse matvarene vil påvirke kroppen din negativt på en slik måte at immunforsvaret ikke kan gjøre jobben sin ordentlig, slik at du blir mer utsatt for infeksjon og mer sannsynlig blir syk.

Ved å unngå disse matvarene vil du øke sjansene dine for å holde deg sunn og vil også sannsynligvis gå ned i vekt hvis det er noe du har lyst til. Først må du unngå hurtigmat.

Det er mange problemer med hurtigmat, og du bør allerede vite at det er forferdelig for kroppen din. For det første er den utarbeidet av noen andre bak lukkede dører, noe som kan bety at de ikke tar de riktige helseforholdene og får bakteriene sine på maten.

Mens noen fastfood-restauranter er bedre enn andre om dette, vet du egentlig aldri hvor rene de er på kjøkkenet. I tillegg forårsaker hurtigmat en merkelig respons fra immunforsvaret generelt.

Ved å konsumere den regelmessig, vil kroppen din gå i en slags panikkmodus, og nøye undersøkelser har funnet ut at immunforsvaret ditt fungerer som om det kjemper mot en sykdom, selv om du har det bra.

Dette kan trette ut immunsystemet ditt, og gjøre det mye mindre effektivt når et faktisk virus kommer. Matvarer som inneholder mye sukker, er også skadelige for immunforsvaret ditt. Dette inkluderer brus, desserter, ting som har blitt veldig behandlet, og så videre.

Alkohol

Ikke bare får disse deg til å gå opp i vekt og øke risikoen for hjertesykdom, men de holder også igjen immunforsvaret ditt. De får immunforsvaret til å senke seg, slik at når du blir smittet, ikke har reaksjonene som trengs for å få det raskt under kontroll.

Alkohol er et vanlig problem for mange menneskers immunforsvar. Selv om du skal ta deg en øl eller to mens du er ute med noen venner, kommer du ikke helt til å stenge immunsystemet ditt, det vil kontinuerlig eller hyppig drikking.

Dette er fordi det roter med kroppens evne til å produsere de hvite blodcellene som den trenger for å avverge sykdommer. Det kan også rote med søvnen din, i løpet av hvilken tid kroppen din gjør mye bak kulissene fungerer på immunsystemet ditt. Uten den rette forberedelsen, vil kroppen din ikke være klar når en sykdom kommer.