Kan du øke immunforsvaret ditt når du allerede er syk?

Kan du øke immunforsvaret ditt når du allerede er syk?

Kan du øke immunforsvaret ditt når du allerede er syk?

Kan du øke immunforsvaret ditt når du allerede er syk?

Kan du øke immunforsvaret ditt når du allerede er syk?

Det er aldri et dårlig tidspunkt å prøve å øke immunforsvaret ditt, og det inkluderer mens du allerede er syk. Det kan virke overflødig for noen mennesker å prøve å øke det etter at du allerede har blitt smittet, men selv om du er syk, jobber immunforsvaret ditt fortsatt hardt for å takle den eksisterende sykdommen og forhindre at andre dukker opp, så det er viktig for å holde det sunt.

Det første du bør gjøre er å fortsette å følge nesten all din eksisterende immunforsterkende praksis. Dette betyr å fortsette å spise sunt og opprettholde god hygiene, men du kan hoppe ut på ting som å gå på treningsstudio hvis du føler at du kan være smittsom.

Hvis du er syk, betyr det ikke at disse praksisene har mislyktes, det betyr bare at noe gled forbi. Hvis du ikke allerede trener mye immunforsvar for å forbedre ting, er det nok av dem du kan begynne å gjøre selv om du allerede er syk.

For eksempel kan du begynne å ta ekstra immunforsyningstilskudd som sink. Disse tilskuddene vil hjelpe immunforsvaret ditt å styrke seg slik at det kan redusere alvorlighetsgraden og symptomene.

Hvile er viktig

Du bør også være sikker på å få mye hvile i løpet av denne tiden. Når du blir syk, er det siste du vil gjøre å presse deg selv. I stedet vil du la immunforsvaret ta over og gjøre tingene sine uavbrutt.

Du skal ikke gå ut og jobbe hardt på treningsstudioet eller ta en vill natt ute med vennene dine – bare bli hjemme og få mye søvn. Kroppen din kan fokusere mer på å ta ut viruset eller infeksjonen mens du hviler, slik at sykdommen går raskere over.

Noe av det viktigste du kan gjøre mens du er syk for andre mennesker, er å ikke spre det du har. Det siste du vil gjøre er å løpe rundt hoste uten å dekke til munnen eller forurense andre menneskers ting, noe som resulterer i at de også får det.

Hold hendene vasket grundig, og unngå for mye kontakt når det er mulig. Å holde immunforsvaret sunt er veldig viktig når du er syk. Du kan forestille deg at immunforsvaret ditt og sykdommen er i en hard kamp, ​​og ved å øke immunforsvaret ditt, gir du det fordelen i kampen. Resultatet er en raskere restitusjon for deg med færre symptomer.