Hjelper en lymfemassasje på å øke immunforsvaret ditt?

Hjelper en lymfemassasje på å øke immunforsvaret ditt?

Hjelper en lymfemassasje på å øke immunforsvaret ditt?

Hjelper en lymfemassasje på å øke immunforsvaret ditt?

Hjelper en lymfemassasje på å øke immunforsvaret ditt?

Begrepet lymfemassasje har vært populært i det siste som et middel til å øke immunforsvaret. Du har kanskje hørt om det og hørt folk snakke om fordelene med dem, men noen synes det er vanskelig å tro at du kan øke immunforsvaret gjennom en enkel massasje.

For å forstå hva denne massasjen har som mål, må du først forstå lymfesystemet. Hvis du ikke har hørt om lymfesystemet, kan du i det minste ha hørt om lymfeknuter.

Dette er en avgjørende del av immunforsvaret ditt av mange grunner. For det ene inneholder de lymfe, en væske som inneholder B- og T-celler, som er de som er ansvarlige for å målrette og drepe sykdommer.

Dette er kroppens viktigste middel for å drepe sykdommer. Den andre tingen som lymfesystemet ditt gjør, er å filtrere bort alt som ikke er ment å være der. Døde celler, ekstra næringsstoffer og sykdommer blir alle filtrert ut av blodet av lymfeknuter.

Den rene lymfevæsken går tilbake til blodet mens alt det uønskede som filtreres ut fortsetter å spyles ut av kroppen. Det er her lymfemassasjen spiller inn.

Denne massasjen har som mål å tvinge kroppen til å filtrere ting gjennom lymfesystemet og eliminere eksisterende trusler mye raskere. Konseptet er at det vil fjerne sykdommene fra systemet ditt før de kan begynne å replikere og forårsake et faktisk problem.

Kroppslig prosess

Selv om mange metoder er prøvd og virker, er denne metoden fremdeles ganske ny og har ikke mye faktisk vitenskapelig forskning for å bekrefte den ennå. Studier gjennomføres for å lære mer.

Alt i alt akselererer massasjen bare en naturlig kroppslig prosess, og vi vet ikke om det er bra eller ikke ennå. Det er svært usannsynlig at dette vil skade deg, som det i noen tilfeller har vist seg å hjelpe med ting som hevelse.

Totalt sett, hvis du vil prøve det, kommer det ikke til å skade deg, og mange har sagt at det er hyggelig og forfriskende – for ikke å nevne stress-lindrende på grunn av den avslappende naturen. Imidlertid bør det ikke være avhengig av å forbedre immunforsvaret av seg selv. Du vil innlemme mange forskjellige taktikker for å øke immuniteten din mot sykdom og infeksjon.

Toppen Hjem Immunforsvaret Immun system Health